<
>
<
>
EduFit

Az oktató- és konferenciatermek mellett kialakításra került még az EduFit edző- és konditerem, ami magas fokú felszereltséggel várja a mozgás szerelmeseit. Az épület utca frontjáról is jól megcsodálható a Baristum tankávézó, melynek békebeli hangulata harmonizál az emeleti előtér varázslatos légkörével. A kávézó igényes kiszolgálással és látványos kávékülönlegességekkel várja a kávézás elkötelezett híveit. 

Érdekes és bátor vállalkozás volt ez az Edutus Főiskola részéről, de az elmúlt hónapok megfeszített és már-már idegőrlő munkatempója, a szervezésbe és létrehozásba fektetett energia megtérülni látszik: a nyári szünet ellenére is számos rendezvény jelentkezik be, illetve a tárgyalót is szép számmal veszik ki egy-egy tárgyalásra. Az EduFit is üzemel már és a Baristum tankávézó is hamarosan megnyitja kapuit, hogy a homályból végre előlépjen a környék egyetlen ilyen hangulatú vendéglátóegységévé.

Nyári sétáink alkalmával ejtsük útba a Falk Miksa utca 1. alatti épületet, hogy legalább a kávézót megcsodáljuk kívülről: így is lenyűgöző jelenség. Ha mozgásra vágyunk, jusson eszünkbe az EduFit edző- és konditerem. Ha pedig le akarjuk nyűgözni üzleti partnereinket, akkor béreljük ki a Falk1 Rendezvényközpont tárgyalóját. A tárgyalás ideje alatt hívjuk meg partnerünket egy csodálatos Baristum féle kávékölteményre – amit kérésünkre a tárgyalóban is felszolgálnak – így a siker szinte garantált.

Falk1 Rendezvényközpont – Élményt szervezünk!

Látogasson el Ön is hozzánk!

Falk1 Rendezvényközpont -Edutus Ház-

1055 Budapest, Falk Miksa utca 1.

+36 1 789 85 78