<
>
<
>
Szolgáltatások

KONFERENCIA- ÉS EGYÉB TERMEINK HASZNÁLATA

Az alkalmi igényeken túl kialakítottunk egy átalánydíjas konstrukciót is, amelyben egy éven belül meghatározott számú napra rendezvényház-használatot biztosítunk azoknak, akik havi átalánydíjat fizetnek. A rendezvénynapok igénybevétele – a foglalási protokoll betartása mellett – nem függ a havi befizetési ütemtől.
Rendezvényeinken kommunikációs eszközök, hostess szolgáltatás biztosítását, valamint 100 főig catering szolgáltatást egyéni igények szerint, térítés ellenében vállaljuk.

TÁRGYALÓ HASZNÁLATA

A teremhasználathoz hasonló konstrukcióban az alkalmi igénybevételen túl ajánljuk exkluzív tárgyalónk használatát havi átalánydíj ellenében is. A tárgyalásokhoz ásványvizet biztosítunk. Catering szolgáltatás külön rendelhető. Kommunikációs eszközök biztosítását egyéni igények szerint, térítés ellenében vállaljuk.

Edufit és Baristum

A központban: minden tekintetben

Az oktató- és konferenciatermek mellett kialakításra került még az EduFit edző- és konditerem, ami magas fokú felszereltséggel várja a mozgás szerelmeseit. Az épület utca frontjáról is jól megcsodálható a Baristum tankávézó, melynek békebeli hangulata harmonizál az emeleti előtér varázslatos légkörével. A kávézó igényes kiszolgálással és látványos kávékülönlegességekkel várja a kávézás elkötelezett híveit. 

Érdekes és bátor vállalkozás volt ez az Edutus Főiskola részéről, de az elmúlt hónapok megfeszített és már-már idegőrlő munkatempója, a szervezésbe és létrehozásba fektetett energia megtérülni látszik: a nyári szünet ellenére is számos rendezvény jelentkezik be, illetve a tárgyalót is szép számmal veszik ki egy-egy tárgyalásra. Az EduFit is üzemel és a Baristum tankávézó is megnyitotta kapuit, és ezzel a homályból végre előlépett a környék egyetlen ilyen hangulatú vendéglátóegysége.

Nyári sétáink alkalmával ejtsük útba a Falk Miksa utca 1. alatti épületet, hogy legalább a kávézót megcsodáljuk kívülről: így is lenyűgöző jelenség. Ha mozgásra vágyunk, jusson eszünkbe az EduFit edző- és konditerem. Ha pedig le akarjuk nyűgözni üzleti partnereinket, akkor béreljük ki a Falk1 Rendezvényközpont tárgyalóját. A tárgyalás ideje alatt hívjuk meg partnerünket egy csodálatos Baristum féle kávékölteményre – amit kérésünkre a tárgyalóban is felszolgálnak – így a siker szinte garantált.

Falk1 Rendezvényközpont – Élményt szervezünk!

Látogasson el Ön is hozzánk!

Falk1 Rendezvényközpont -Edutus Ház-

1055 Budapest, Falk Miksa utca 1.

+36 1 789 85 78