<
>
<
>

Falk1 Rendezvényközpont bemutatkozása

Az V. kerület szívében, a Parlament épületével szemben található az Edutus Főiskola új képzőhelye, mely egyben magas színvonalú rendezvényközpontként is funkcionál.

A történelmi környezetben többek között oktató- és konferencia termek, exkluzív tárgyaló, fogadásokra alkalmas barokk stílusú terem és elegáns szalon található. Az épületben elhelyezkedő magas felszereltségű, igényes EduFit Wellness Központ vár minden sportolni vágyó és egészséges életmódra törekvő személyt. A Főiskola békebeli hangulatú tankávézója, a Baristum, ízletes süteményeket, szendvicseket és első osztályú kávékat kínál, mely az EduFittel egyetemben mindenki számára látogatható.

                                                                                                                                                                                           
0000-00-00 00:00:00


Az EDUTUS Főiskola HÉLIA (Helyi Élelmiszerláncok Fejlesztése és Innovációja) Szakmai Műhely és Szakkollégium JAPÁN-MAGYAR SZAKMAI DIÁKFÓRUMOT szervez 2013.10.31-én.

Vendégeink Kazuhiko Yokota, Waseda University School of Commerce (Tokió, Japán) professzora és 13 diákja.

Képek megtekinthetők a Referenciák menüpont alatt!

0000-00-00 00:00:00

2012. június 7-én ünnepélyesen átadtuk a Falk1-Edutus Házat.

0000-00-00 00:00:00

Az ERASMUS Oktatói Mobilitás Program keretében és a „Magyar-Olasz Kulturális Évad 2013” alkalmából nemzetközi konferenciát szervezünk

0000-00-00 00:00:00

Válság ideje alatt a legtöbb turizmussal foglalkozó vállalkozásnak csökkentek a bevételei. Most jobban, mint valaha szükség van olyan marketing és értékesítési módszerekre, amelyek segíteni tudnak a kialakult helyzetben, mind az ügyfélszerzésben, mind az ügyfélmegtartásban. A kérdés az, hogy a „kuponos” marketing kínál-e megoldást erre, vagy ha nem, akkor milyen online marketing technikák vezetnek a sikerhez?

A konferencián következő témákról lesz szó:

  • Hogyan segíthet a Google a turisztikai cégeknek és milyen eszközökkel?
  • Mire használjuk a Facebook-ot, mik az eddigi jó és rossz példák?
  • Miben segítheti a Youtube a szállodákat és utazási irodákat?
  • Milyen kézzelfogható tippeket tudnak adni szállásfoglalók a szobafoglalási számok erősítésére?
  • Hogyan vélekednek a szállodák a jelenlegi online marketing helyzetről?
  • Mik azok a hatékonyságmérési számok, amelyeket minden turizmussal foglalkozó szakembernek ismernie kell?


A turisztikai marketing helyzet kritikus, ezért létszükség az egyértelmű beszéd. Az Edutus Főiskola által szervezett konferencián az előadók a turizmus irányításában, kutatásában, oktatásában, illetve az online marketingterületén szereztek sokéves gyakorlatot, így a prezentációk ezekről a tapasztalatokról szólnak, gyakorlati megközelítéssel, példák segítségével.

 

0000-00-00 00:00:00

Iskolánk, az Edutus Főiskola mindig is élen járt abban, hogyan kell újat és maradandót alkotni a felsőoktatás berkein belül. Fennállásának húsz éve alatt számtalanszor megmutatta, hogy igen is merni kell nagyot álmodni, ha a hazai felsőoktatás viharos tengerén, a felszínen akar maradni. A 2012-es esztendő számtalan aspektusát tekintve mérföldkövet jelentett az intézmény életében: szülinapot ünnepelt, a napokban válik el, hogyan is tudta átvészelni az államilag finanszírozott helyek elvesztését, Tatabányán és Budapesten is készül az Inkubátorház, és egy új hellyel is gazdagodott is iskola.

Látogasson el Ön is hozzánk!

Falk1 Rendezvényközpont -Edutus Ház-

1055 Budapest, Falk Miksa utca 1.

+36 1 789 85 78