<
>
<
>

Falk1 Rendezvényközpont bemutatkozása

Az V. kerület szívében, a Parlament épületével szemben található az Edutus Főiskola új képzőhelye, mely egyben magas színvonalú rendezvényközpontként is funkcionál.

A történelmi környezetben többek között oktató- és konferencia termek, exkluzív tárgyaló, fogadásokra alkalmas barokk stílusú terem és elegáns szalon található. Az épületben elhelyezkedő magas felszereltségű, igényes EduFit Wellness Központ vár minden sportolni vágyó és egészséges életmódra törekvő személyt. A Főiskola békebeli hangulatú tankávézója, a Baristum, ízletes süteményeket, szendvicseket és első osztályú kávékat kínál, mely az EduFittel egyetemben mindenki számára látogatható.

                                                                                                                                                                                           
0000-00-00 00:00:00

Iskolánk, az Edutus Főiskola mindig is élen járt abban, hogyan kell újat és maradandót alkotni a felsőoktatás berkein belül. Fennállásának húsz éve alatt számtalanszor megmutatta, hogy igen is merni kell nagyot álmodni, ha a hazai felsőoktatás viharos tengerén, a felszínen akar maradni. A 2012-es esztendő számtalan aspektusát tekintve mérföldkövet jelentett az intézmény életében: szülinapot ünnepelt, a napokban válik el, hogyan is tudta átvészelni az államilag finanszírozott helyek elvesztését, Tatabányán és Budapesten is készül az Inkubátorház, és egy új hellyel is gazdagodott is iskola.

0000-00-00 00:00:00

Nagyon kevesen tudták, hogy mi is készült az elmúlt hónapokban az V. kerület szívben, az Országház tőszomszédságában. Az Edutus Főiskola a nagy hazai egyetemeket megelőzve az élre állt és olyat alkotott, amiről még sokáig beszélni fognak. Létrehozott egy patinás épületben egy olyan intézményt, amely méltón hirdeti a főiskola elkötelezettségét a gazdasági képzés és a hazai felsőoktatás színvonalának emelése mellett. Ez az intézmény pedig nem más, mint a Falk Miksa u. 1. szám alatt található Edutusház, a Falk1 Rendezvényközpont.

NYÁRI TÁBOR

Látogasson el Ön is hozzánk!

Falk1 Rendezvényközpont -Edutus Ház-

1055 Budapest, Falk Miksa utca 1.

+36 1 789 85 78